Den Store Styrkeprøven Tr.heim - Oslo 2013

 

Version3Neste sesong drar vi i gang langdistanselagt i Kølabånn Sykkelklubb for fullt. Kølabånn Sykkelklubb trenger et langdistanselag som et alternativ til Lillehammer – Oslo satsningen.

Vi skal bygge langdistanselaget i klubben gjennom å ha det sosialt, være inkluderende og samlende både på treninger og i ritt sammenheng.

Vi skal prøve å gjenskape noe av de “gamle” opplevelsene på landeveien og kommer til å legge opp til mange hyggelige fellestreninger til våren.

Derfor satser vi mot Trondheim – Oslo i 2013.
Vi har som mål å sykle på 18 timer, under mottoet “sammen til by´n”

“18 timer sier de, det kan jeg bare glemme”
Tenker du at 18 timer er for fort for deg i oktober 2012. Det er ikke det. Du har god tid til å forberede kroppen på denne øvelsen.
Vi som står bak dette har til sammen nærmer 100 års erfaring på distansen Trondheim – Oslo og vi vet at det koster dyrt å sitte for lenge på sykkelsetet, så 18 timer er en passe målsetning for de aller fleste som har lyst til å gjøre en ekstra innsats i styrkerommet og på spinningsykkelen i vinter.

Version2Dette er mulighet for deg som lenge har tenkt tanken “Trondheim – Oslo, det hadde vært noe og hatt på sykkel CV´n”

PS: påmeldingen er i gang, det er redusert påmeldingsavgift fram til 26. oktober. Vi fra Kølabånn SK melder oss på i gruppen som starter 0830.

Steinar Tømmerås, Bård Eikeland og undertegnede er allerede påmeldt i pulje 8:30. Ulf Berqvist, Ove Olstad, Stig Arne Bjørgan og flere er på vei inn nå i dette øyeblikk. Ikke nøl, dette vil bli året du deltok på den virkelige store styrkeprøven. Året da vi syklet i "bredden" og fylte Gudbrandsdalen med KSK ryttere :-) ... hehe

Gi oss tilbakemelding, legg inn kommentar og kom med ønsker, tips, råd eller noe du lurer på....

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel