Treningssamling Daftø 2014

thumb 100MEDIA IMAG0545

Landeveisgruppa i Kolbotn SK gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer herved til treningssamling på Daftø Resort i Strømstad fra 24 April - 27 april, 2014. http://www.dafto.se

Det blir tilsvarende opplegg som i fjor. Vi sykler sammen ned på torsdagen (ca 150km), kjører to økter på fredag, to på lørdag, og sykler hjem igjen på søndag. Bagasjetransport ordnes. Vi bor i tilsvarende hytter som i fjor, 6 og 8 manns, med bad og dusj. Daftø har lovet oss større porsjoner med mat, slik at alle blir gode og mette, og de har lovet å åpne felles dusj/badstue for oss, så vi slipper dusjkø på hyttene. Det blir en tur med hovedfokus på trening, men selvfølgelig også mye sosialt når vi reiser så mange sammen. Vi deler opp gruppene etter nivå og ønske, så samtlige deltakere får en passende gruppe å trene med. I praksis betyr det at vi deler oss i to separate treningsgrupper, men bor, spiser og er sosiale sammen når vi ikke er ute på veien.

Gruppe 1 – Består hovedsakelig av KSK40. Fart og treningsopplegg blir lagt opp i KSK40 fart, og alle som har god erfaring med rullesykling og som er i god nok form til å følge gruppa er velkommen. Ansvarlig for denne gruppa blir Egil Bagge.

Gruppe 2 – Består hovedsakelig av KSK30 og KSK35. Dvs for alle som har landeveissykkel, har erfaring med rulle/lagsykling og er i god nok form til å kunne klare turen opp og ned, samt et par økter om dagen der nede. Farten og lengden på øktene blir lagt opp etter nivået på deltakerne. Ansvarlig for denne gruppa blir Jørn Jonassen.

Arrangør og reiseledere forbeholder seg mulighet til å avlyse en av gruppene dersom det ikke er nok deltakere. Det bør være minst 10 stk i hver gruppe for at det skal bli noe av. Dersom en av gruppene blir avlyst vil påmeldingsavgiften bli tilbakebetalt i sin helhet.

Det er selvfølgelig mulig å bytte gruppe underveis, dersom man ser at nivået er markant annerledes i april enn det som pr i dag er planlagt. Det er selvfølgelig også mulighet til å reise ned på egen hånd dersom man ikke ønsker eller har mulighet til å bli med på sykkelturen opp og ned.

Prisen blir kun 2200,- pr person. Fullpensjon. Ink. Middagsbuffet på torsdag/fredag/lørdag, frokost fredag/lørdag/søndag og lunch fredag/lørdag. Påmeldingen er bindende.

Vi har foreløpig fått booket 36 plasser, så her gjelder "Først til Mølla" prinsippet. Meld deg derfor på allerede i dag for å sikre deg plass. Siste mulige påmelding er 12 februar kl 15.00. Etteranmelding blir ikke mulig.
Påmelding foregår via Deltager.no: https://www.deltager.no/treningssamling_dafto_2014_24042014

Vel møtt til en ny, fantastisk tur i regi av KSK. Dette er en fantastisk anledning til å ha det sosialt med sykkelvenner og sikre formen i 2014.

Forutsetning for deltakelse på treningssamlingen er at du er medlem i KSK, over 18 år, og innehar klubbtrøye.

Har du spørsmål til arrangementet, ikke nøl med å ta kontakt med undertegnede på mobil Egil 918 67 463 eller Jørn 900 82 174.

MVH
Reiseledere Jørn Jonassen og Egil Bagge

100MEDIA IMAG0546

 

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel