BARNE- OG UNGDOMSGRUPPA 2017

Kolbotn sykkelklubb ønsker å satse på barn og ungdom og vi har en egen ungdomsgruppe. Målgruppen er barn i alderen 6 - 15 år. Målsetningen er å aktivisere barn gjennom lek og øvelser ute i naturen. Vi vil primært legge vekt på å lære å mestre sykkelen i terrenget. Vi vektlegger et inkluderende, allsidig og trygt barneidrettsmiljø.  

Vi håper å skape et godt miljø slik at alle trives. Om ditt barn en gang i fremtiden ønsker å satse på sykkel gjenstår å se. Det viktigste for barn i ung alder er å være i aktivitet.

Vi deler barna primært inn i grupper etter alder, men det er viktig at barna føler trygghet og mestring, derfor er ikke gruppene statiske. Inndeling etter ferdighet blir gjort ved behov.

 

Treningstider:
Mandager: kl 1800 – 1930 – alle grupper
Onsdager: kl 1800  - 1930 – 2007 og eldre

Oppmøtested er grusbanen ved Kolbotn ILs klubbhus.

 

For å kunne gi et godt tilbud til de som trener med KSK barne- og ungdomsgruppe begrenser vi antall deltagere på treningene. Fjorårets deltagere har fortrinnsrett på plass til årets sesong. Nye deltagere blir plassert på venteliste og ønskes velkommen dersom det blir ledig kapasitet.

ALLE som ønsker å delta på trening i 2017 må melde seg på til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

(Navn, f.dato og adresse på deltager, og kontaktinfo til foreldre)
 
Treningene vil følge skolens ferie og fridager. Siste trening før høsten blir i uke 39

 

 

Alle som deltar på KSK sine treninger MÅ være medlem av klubben. Innmeldingskjema finnes via linken ”Bli medlem”.

Påmelding og eventuell spørsmål kan rettes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Barne og ungdomsgruppe har trenger flere trenere. Ønsker du å bidra til sykkelglede for barn og ungdom ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel